Hindi&Bindi Event Styling, voor evenementen met een te gekke ervaring.

Hindi&Bindi Event Styling, voor evenementen met een te gekke ervaring.

Sinds onze eerste reis naar India in 2010 zijn wij allebei wild van India. Dat is uiteraard de grootste reden dat wij Hindi & Bindi zijn gestart. Zo hebben we altijd leuke contacten met het land en zijn we omringd door de Indiase cultuur. Naast de webshop met alle kleding, meubels en accessoires hebben wij echter nog een bedrijf.  Omdat Raymond al meer dan 25 jaar ervaring heeft met feesten organiseren (zowel decorbouw als styling) en heel veel mensen kent in die wereld, was het een logische stap om met Hindi & Bindi ook event styling te gaan doen. Dit bedrijf luistert naar de naam Hindi&Bindi Event Styling. Inmiddels toverden wij met onze creativiteit en vele spullen al talloze evenementen om tot een waar spektakel. En nu het weer mag, gaan we daar lekker mee door!

Wat biedt Hindi&Bindi Event styling aan?

Gezien de start van de lente merk je ongetwijfeld dat de festivalkriebels beginnen te komen. Tijd voor een leuk feest met vrienden, een koud biertje en alle ruimte om die vastgeroeste heupen weer op gang te laten komen. De plek waar jouw festival of evenement plaatsvindt heeft vanzelfsprekend invloed op de sfeer die hier hangt. Het is daarom erg leuk om deze plek om te toveren tot een bepaalde stijl. Met de spullen uit onze loods (heel veel one-of-a-kind items die je nergens anders tegen zult komen) en een heleboel creativiteit toveren wij elk evenement om tot een te gekke ervaring! Wij bieden hierin de volgende mogelijkheden aan:

Totaalconcepten

Heb jij een feest, waarbij je alles compleet uit handen wilt geven en hier niet meer naar om hoeven kijken? Wij regelen alles voor jou. Licht, geluid, catering en natuurlijk de aankleding. En die is natuurlijk volledig in onze stijl met alle toeters en bellen van dien.

Feesten & bruiloften

25 jaar getrouwd, geslaagd of bijvoorbeeld een gezellig tuinfeest? Dit wil je ongetwijfeld vieren en leuk om volledig in een eigen stijl te organiseren. Wat te denken van stijlen als Ibiza, India, yoga, wereldreizigers of bijvoorbeeld spiritualiteit? Opties te over. Eén ding weet je in ieder geval zeker, qua styling maak je hoe dan ook de blits.

Feesten & bruiloften

25 jaar getrouwd, geslaagd of bijvoorbeeld een gezellig tuinfeest? Dit wil je ongetwijfeld vieren en leuk om volledig in een eigen stijl te organiseren. Wat te denken van stijlen als Ibiza, India, yoga, wereldreizigers of bijvoorbeeld spiritualiteit? Opties te over. Eén ding weet je in ieder geval zeker, qua styling maak je hoe dan ook de blits.

Zakelijke eventstyling

Van een zakelijk feest met alleen maar stropdassen wordt natuurlijk niemand vrolijk. Gooi het eens over een andere boeg en versier de kantine, binnenplaats of vergaderruimte om tot een ware attractie. Met onze ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten en themafeesten is niets ons te gek.

Festival styling

Zin om een visueel overdonderend en onvergetelijk festival te organiseren? Dan ben je niet de eerste. Of het nu gaat om podiumdelen, het horecagedeelte of kleine zithoeken… bij ons ben je aan het juiste adres. Zo zijn wij regelmatig betrokken bij festivals als bijvoorbeeld Meadow, Yoga festival bij Oker, Hometown of Schippop.

Eerdere projecten van Hindi&Bindi Event Styling

Zoals eerder aangegeven hebben wij veel ervaring met de styling van verschillende evenementen. Hieronder volgen drie voorbeelden van evenementen die wij hebben georganiseerd:

Plantsome – Westergasfabriek, Amsterdam

Voor een enorm gave, tijdelijke pop-upstore in de Westergasfabriek hebben wij de volledige styling verricht. Eigenlijk kun je het nog het beste zien als een planten experience, maar dan in een ander jasje. We hebben planten tempels, een podium en een vette zithoek gemaakt. Een erg leuk project, waarbij de planten perfect tot hun recht kwamen.

Meadow – Schipluiden

Eén van de grootste festivals van de regio Westland en Midden-Delfland is Meadow. Dit is een hardstyle festival, waar zeker een paar duizend man op af komen. Wij verzorgen hier regelmatig een deel van de styling. Het werken met vaste klanten vinden we erg prettig, aangezien je precies weet wat je aan elkaar hebt. Meadow is daar een perfect voorbeeld van.

Tennistoernooi Hodenpijl – Den Hoorn

Wij hebben de opdracht gekregen een gaaf terras te creëren op een nieuw tennisveld. Nou, laat dat maar aan ons over. Wij hebben hier volledig de vrije hand gekregen om dit tennisveld om te toveren tot een erg gezellig terras.  Wij kunnen voor onszelf in ieder geval concluderen dat we nog nooit zo’n sfeervol tennisveld hebben gezien.

Samenwerken met Hindi&Bindi Event Styling?

We hopen dat je na het lezen van deze blog geïnteresseerd bent geraakt in onze diensten. We zouden het dan ook, nu het gelukkig weer kan en mag, geweldig vinden om met jou in zee te gaan. We denken out of the box met je mee, letten op de details die voor de wow-factor gaan zorgen, en zetten onze passie voor een mooie aankleding met liefde in voor jouw feest of evenement.

Daarbij vinden we het heel belangrijk om goed naar jou, onze klant, te luisteren. Er is bij ons veel mogelijk en denken graag met je mee. Ben je benieuwd of wij bij jouw evenement passen? Bel of mail ons gerust om even kennis te maken en je idee te delen.

Op de website kan je de volledige collectie zien en foto’s van eerdere projecten aanschouwen.