Ganesh & Tara

Tijdens onze tweede reis door India hebben we deze te gekke gasten ontmoet. Toen in 2012 hadden ze nog een klein winkeltje in Varkala, India waar we toevallig naar binnen liepen omdat we gave harembroeken zagen hangen. Inmiddels hebben ze 2 grotere winkels op een heel ander plekje. Ook hebben ze de afgelopen jaren De harembroek verder ontwikkeld en verbeterd qua ontwerp en model. Er zijn zelfs andere modellen bijgekomen. Elk jaar brengen we een bezoekje aan ze, en worden we uitgenodigd voor een etentje bij hun thuis of  voor een bruiloft van iemand uit het dorp. Ook gaan we dan met de motor op stoffen en knopenjacht.

Painter Shiva

Deze kunstenaar spreekt geen woord engels maar maakt de prachtigste schilderingen voor ons. Deze gebruiken we namelijk voor onze stylingopdrachten. Als Shiva bezig is met zijn werk wilt hij ons nog wel eens midden in de nacht beeldbellen om zijn vorderingen te laten zien….Het enige wat we dan horen is; Look Look

Ashok

Ashok heeft het leukste en kleinste winkeltje van India. Zijn winkeltje hangt vol met antieke en vintage vondsten uit heel India. Hij is zelf een enorme liefhebber van de traditionele handarbeid die India rijk is. Hij heeft zelfs een klein museumpje waar hij allerlei vondsten heeft verzameld. Bij hem hebben we met name kleden, kussens en andere antieke kunstnijverheden.

Mandala guy

Zaken doen met deze man verloopt heel anders als wat we inmiddels gewend zijn met India; dagen later reageren, soms iets anders krijgen wat je besteld hebt. Bij deze man gaat dat anders. Hij is snel, zakelijk, heeft leuke ideeen en geeft altijd snel antwoord op onze vragen. Soms doet hij weer een leuke sample bij de levering van iets waarvan hij denkt dat we het leuk gaan vinden!

Mandala guy levert onze mandaladoeken, kussens en vlaggetjes. Tevens ook de grote vlaggen en decoratie materiaal voor onze stylingopdrachten