Wat zijn de verzendkosten?

Voor producten die niet door de brievenbus kunnen en dus met de pakketdienst verstuurd worden, rekenen wij 4,95 in plaats van 6,95. Voor producten die wel door de brievenbus kunnen rekenen wij 2,95 in plaats van 4,15.  vanaf 50 euro verzenden we gratis binnen Nederland.  Voor het verzenden van een pakketje naar Belgie rekenen we 6,95 euro.

Hoe lang duurt het verzenden?

Uw bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen geleverd door post nlZodra uw bestelling word verzonden ontvangt u een email met een link om uw bestelling te volgen.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen?

Via de track and trace code van post.nl  kun je het pakket volgen. je kunt altijd contact met ons opnemen dan kunnen we voor je uitzoeken waar het pakket is. e-mail info@hindienbindi.nl tel: +3165055039

Hoe kan ik betalen?

Via Ideal, Paypal, Billink achteraf betalen , Visa , Mastercard, bankcontant en wanneer u een Belgische bankrekening heeft.  Alle betaalmethodes zijn gratis.

Krijg ik mijn geld terug bij retour?

Bij Hindi&Bindi bestaat de mogelijkheid om uw geld terug te krijgen, wanneer uw aankoop onverhoopt tegenvalt of wanneer de bestelling om welke reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet. Wanneer u een product, dat u heeft gekocht retourneert, krijgt u het complete aankoop-bedrag inclusief verzendkosten teruggeboekt op uw bankrekening. De verzendkosten voor het retourpakket zijn wel voor uw eigen rekening.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hindienbindi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren?

Wanneer u een product hebt ontvangen, dat gebreken vertoont, of niet naar wens is dient u dit aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen door te mailen naar info@hindienbindi.nl

Bij Hindi&Bindi bestaat de mogelijkheid om uw geld terug te krijgen, wanneer uw aankoop onverhoopt tegenvalt of wanneer de bestelling om welke reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet. Wanneer u een product, dat u heeft gekocht retourneert, krijgt u het complete aankoop-bedrag inclusief verzendkosten teruggeboekt op uw bankrekening. De verzendkosten voor het retourpakket zijn wel voor uw eigen rekening.

Het terugstorten van het bedrag gebeurd zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen  14 dagen nadat het product door ons is ontvangen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg ervoor dat deze retour goed verpakt is. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hindienbindi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen

U heeft 14 kalenderdagen bedenktijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren,  ingaande op de dag van levering. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Bij de order ontvangt u van ons een retourformulier. Hierop kan u aangeven wat de reden van retour is en uw gegevens, zodat wij weten van wie het pakket is en naar wie wij het aankoopbedrag kunnen terugstorten!

onder de volgende voorwaarden:

1. De retourzending dient altijd 24 uur van tevoren per e-mail te worden aangemeld.
2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd.
3. De koper krijgt in dit geval naar wens een vervangend artikel toegestuurd of het aankoopbedrag terug.
4. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Hindi&Bindi niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.
5. Reeds betaalde bedragen worden  zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetaald.

Wij verzoeken u als u een product wilt ruilen of retourneren:

• Het product in de originele verpakking terugsturen
• Producten in goede staat, dus niet beschadigd of gedragen terug te sturen

Als het niet mogelijk is de producten onder deze voorwaarden te retourneren kunnen er kosten aan verbonden zijn

  • Als een product voor u op maat is gemaakt dan kunt u het product niet meer retouneren!

Retour adres:

Hindi&Bindi

Vlaardingsekade 38

2636 bc Schipluiden

Email: Info@hindienbindi.nl  Tel: +31625055039