Verzenden 

Uw bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen geleverd door post nlZodra uw bestelling word verzonden ontvangt u een email met een link om uw bestelling te volgen.

Wij versturen onze producten met post nl. Afhankelijk van het aantal stuks dat je bij ons besteld hebt, versturen wij de producten in een envelop of in een pakketje. Boven de 50 euro rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland . Voor producten die niet door de brievenbus kunnen en dus met de pakketdienst verstuurd worden, rekenen wij 4,95 in plaats van 6,95. Voor producten die wel door de brievenbus kunnen rekenen wij 2,95 verzendkosten in plaats van 4,15. Voor het verzenden van een pakketje naar Belgie rekenen we 6,95 euro.

Retourneren , annuleren en ruilen   

Wanneer u een product hebt ontvangen, dat gebreken vertoont, dient u dit aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen door te mailen naar info@hindienbindi.nl

Bij Hindi&Bindi bestaat de mogelijkheid om uw geld terug te krijgen, wanneer uw aankoop onverhoopt tegenvalt of wanneer de bestelling om welke reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet. Wanneer u een product, dat u heeft gekocht retourneert, krijgt u het complete aankoop-bedrag inclusief verzendkosten teruggeboekt op uw bankrekening. De verzendkosten voor het retour pakket zijn wel voor uw eigen rekening.

Het terugstorten van het bedrag gebeurd zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen  14 dagen nadat het product door ons is ontvangen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van is uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hindienbindi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen

U heeft 14 kalenderdagen bedenktijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren,  ingaande op de dag van levering. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Bij de order ontvangt u van ons een retourformulier. Hierop kan u aangeven wat de reden van retour is en uw gegevens, zodat wij weten van wie het pakket is en naar wie wij het aankoopbedrag kunnen terugstorten!

onder de volgende voorwaarden:

1. De retourzending dient altijd 24 uur van tevoren per e-mail te worden aangemeld.
2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd.
3. De koper krijgt in dit geval naar wens een vervangend artikel toegestuurd of het aankoopbedrag terug.
4. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Hindi&Bindi niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.
5. Reeds betaalde bedragen worden  zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetaald.

Wij verzoeken u als u een product wilt ruilen of retourneren:

• Het product in de originele verpakking terugsturen
• Producten in goede staat, dus niet beschadigd of gedragen terug te sturen

Als het niet mogelijk is de producten onder deze voorwaarden te retourneren kunnen er kosten aan verbonden zijn

Als een product voor u op maat is gemaakt dan kunt u het product niet meer retourneren!

Retour adres:

Hindi&Bindi

Vlaardingsekade 38

2636 BC Schipluiden

Email: Info@hindienbindi.nl  Tel: +31625055039