De 5 favoriete accessoires van Hindi en Bindi

De 5 favoriete accessoires van Hindi en Bindi

Niet al te lang geleden hebben wij een blog geschreven over onze 5 favoriete kledingstukken voor deze zomer. Zoals jullie weten hebben wij echter buiten de nodige kleding ook talloze andere accessoires. Denk hierbij aan versieringen voor in huis, leuke mode accessoires of bijvoorbeeld meubeltjes. Natuurlijk hebben wij wat betreft de accessoires ook een aantal grote favorieten. Zeker omdat deze favorieten perfect te gebruiken zijn bij mooier weer, waarbij we meer buiten zijn. Daarom geven we jou in dit artikel een overzicht van de 5 favoriete accessoires van Hindi & Bindi.

Vlaggenlijnen

Ben jij toevallig ooit in een land als India of Nepal geweest? Dan heb je ongetwijfeld de kleurrijke sari’s van de Indiase vrouwen gezien. En onze vlaggenlijnen zijn dus gemaakt van gebruikte sari stoffen, heel kleurrijk EN gerecycled dus. We kunnen niet precies beschrijven wat het is, maar het geeft zo’n vrolijk en goed gevoel om deze vlaggetjes te hebben hangen. Wat dat betreft bieden onze vlaggenlijnen een geweldige manier om een huis of tuin te versieren. 

Vrolijk, kleurrijk en duurzaam

Naast het vrolijke en kleurrijke uiterlijk geven de vlaggenlijnen een warme sfeer en gaan ze jarenlang mee. Wat dat betreft zijn het ook nog eens duurzame vlaggenlijnen. En is dat niet iets waar we tegenwoordig allemaal van houden? Wij hebben verschillende kleuren beschikbaar, waardoor de kans groot is dat jouw favoriet er tussen zit.  En elke vlaggenlijn is uniek 😉

Chakki tafels

Het tweede product dat we graag willen uitlichten is de chakki tafel. Dat bekt vrij lekker, vind je niet? De chakki tafel is een typisch meubel die elk Indiaas gezin wel in huis heeft. Deze tafels zijn, zoals je van India mag verwachten, prachtig beschilderd en voorzien van indrukwekkende bloemenpatronen. De vrolijkheid spat er dan ook van af. Nu is het natuurlijk leuk dat ze er tof uit zien, maar wist je dat ze ook heel handig zijn in het gebruik? Zeker als bijzet- of salontafel voegen onze chakki tafels meer dan genoeg toe aan jouw interieur

Kussens

In welk huis je ook komt, overal zie je kussens liggen. Is het niet op de bank, dan liggen ze wel op de keukenstoelen. In deze gevallen zal het voornamelijk om het nut van de kussens gaan, waardoor je geen houten reet krijgt. Echter hebben wij de nodige kussentjes die buiten nuttig ook sierlijk zijn. Hindi en Bindi heeft namelijk meerdere blockprint en bohemian kussens, met de meest gave prints. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en talloze patronen moet hier wel iets voor jou tussen zitten.

Huistempeltjes

Ben jij echt helemaal verzot op het hindoeïsme? Dan wil je toch minimaal een attribuut in huis hebben dat je er dagelijks aan doet herinneren? Wij hebben verschillende tempeltjes uit Bali in onze webshop. Voor de hindoeïstische bevolking van het Indonesische eiland is het brengen van offers erg belangrijk voor het geloof. Daarom leggen ze elke dag een zogenoemde ‘canang sari’, een soort offermandje, neer bij tempels en op straat. Zeker als je ooit in Bali bent geweest moet dit je bekend voorkomen.

Tassen

Zeker nu het lekkere weer is aangebroken gaan we er maar al te graag op uit. Een dagje naar het strand, wandelen door het bos of gewoon ouderwets banjeren door de grote stad. Dan kan je er natuurlijk voor kiezen om met je ouderwetse Kipling of Eastpak tas te tobben. Maar waarom zou je niet een iets kleurrijker en modieuzer tasje van Hindi & Bindi aanschaffen? Wij hebben 9 verschillende tasjes met allemaal hun eigen patronen en kleuren. Houd jij van ‘net even anders’ en wil je een tas die bijna niemand heeft? Dan is de keuze snel gemaakt.

Welk accessoire is jouw favoriet?

In dit artikel heb je gelezen over de 5 favoriete accessoires van Hindi en Bindi. Als het goed is weet je nu meer over onze vlaggenlijnen, chakki tafels, kussens, huistempeltjes en tassen. Voor mensen die van een kleurrijke en bohemian stijl houden zijn dit de perfecte accessoires om in huis te hebben of in het dagelijks leven te gebruiken. Het fijne aan deze producten is dat ze lang meegaan en dat ze maar op weinig plekken verkrijgbaar zijn. Wedden dat jij hier van gaat genieten en dat je minimaal een keer de vraag krijgt hoe je aan deze accessoires komt.