Hindi&Bindi blijft groeien en verhuist naar een nieuwe plek

Hindi&Bindi blijft groeien en verhuist naar een nieuwe plek

We zitten op het moment in een drukke periode. Er gaat namelijk het e.e.a. veranderen bij Hindi&Bindi. We blijven groeien en komen simpelweg opslagruimte te kort. Hierdoor gaat Hindi&Bindi verhuizen naar een nieuwe plek. Deze verhuizing en daarbij ook de toekomstige gezinsuitbreiding zorgt voor een hoop drukte. Vooropgesteld, dit vinden we alleen maar leuk. Wat in 2010 tijdens een reis naar India begon als hobby, is inmiddels een fulltimebaan geworden. En dat vinden we leuk om met jullie te delen.

Hindi&Bindi op een muffe zolder

Toen ik zo’n 11 jaar geleden mijn eerste reis naar India maakte, was ik direct verkocht. Ik was op slag verliefd op het land. Niet snel daarna begon ik voor de hobby met het verkopen van Indiase spullen. Vanuit ons huis in Delft sloegen we de spullen op in een extra kamertje. Je kent het wel. Zo’n ruimte met een muffe lucht, waar je normaal gesproken nooit komt. Qua grootte was het op dat moment perfect.

Gezinsuitbreiding

Op dat moment werkt Dominique al als fysiotherapeut en deed ik veel als projectleider in de evenementen. Hindi&Bindi was duidelijk nog bijzaak. Niet veel later vertrokken we richting Schipluiden. Met z’n tweetjes en met alle producten. We hadden al bedacht dat de zolder een perfecte plek zou zijn als opslagplaats. En zo geschiede… alle spullen kregen een mooi plekje op zolder en in een van de slaapkamers, waar op dat moment nog helemaal niets was. We hadden nog 1 slaapkamertje over en dat werd het slaapkamertje voor onze lieve dochter Doris die in 2017 is geboren.

Weer verbouwen?

Wat volgde was een verbouwing. Om op de zolder te komen moesten we via een vlizotrap in Doris haar kamer naar boven. Die trap kon je dan in en uitklappen. Best onhandig, zeker als je net wat nodig had van zolder en Doris net haar middag slaapje deed. We moesten dus verbouwen; een vaste trap naar de zolder zodat we altijd naar boven konden lopen. Ondertussen bleef de webshop maar groeien en groeien. En voor de oplettende onder ons, dat is niet het enige wat de laatste maanden groeit. De buik van Dominique heeft ook een aardige groei doorgemaakt door een nieuwe zwangerschap. Wij kunnen niet wachten op ons tweede kindje. Maar goed, weer verbouwen? Ditmaal gooien we het over een andere boeg

Een nieuwe opslagplek in Wateringen

De laatste jaren is het assortiment van Hindi&Bindi flink verbreed. Kledingmode accessoires,  meubels, doeken en nog veel meer. Hindi&Bindi blijft groeien. En dat heeft ervoor gezorgd dat we naar een nieuw pand verhuizen. Een nieuw pand met meer dan genoeg ruimte voor alle producten. Het omvat een groot terrein in Wateringen, waar wij meer dan genoeg ruimte hebben. Het komt namelijk voor dat wij leveringen krijgen van 15 tot 20 dozen in een keer. Dat past simpelweg niet in een huis. Vandaar dat dit de ideale oplossing is.

De toekomst van Hindi&Bindi

We willen graag een ruimte, waarin we alles bij elkaar hebben. We willen graag klanten ontvangen en af kunnen spreken op locatie. Dit kan ook zorgen voor meer contact met de klanten, iets wat we heel belangrijk vinden. We willen meer containers over laten komen met grotere meubels. Je merkt het al, we gaan ons volledig focussen op Hindi&Bindi. Voor mij was het werk als projectleider in evenementen door corona toch al minder geworden. Dat vond ik eigenlijk niet heel erg, aangezien het wel erg druk werd. Hierdoor heb ik de tijd gehad alles voor de webshop te doen. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Waar corona stiekem niet goed voor kan zijn, hè?

In de toekomst willen we webshop net als nu goed draaiende hebben. Daarnaast wil ik mezelf graag focussen op de eventstyling, iets waar mijn passie voor evenementen en India perfect kan worden gecombineerd. We gaan zien wat de toekomst brengt. Voor nu is het druk, maar voelt het alsof we met iets goeds bezig. En dat willen we hebben!

Bedankt voor het lezen van onze blog en houd de socials in de gaten.