Wandkleed kopen

Ben je op zoek naar een winkel of webshop waar je een prachtig wandkleed kunt kopen? Dan ben je bij Hindi&Bindi aan het juiste adres. Bij Hindi&Bindi bieden we handgemaakte wandkleden aan uit het district Kutch in Gujurat, India. De wandkleden zijn geheel handgemaakt en alle spiegeltjes, stiksels en designs worden met naald en draad aangebracht. Een tijdrovend werkje. Vrouwen in de traditionele dorpen zijn er maanden mee bezig. Het resultaat van dit werk mag er wezen! De wandkleden staan prachtig, ze fleuren je huis helemaal op.

Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop en misschien hangt er binnenkort wel een prachtig wandkleed aan de muur. Meer weten? Neem gerust contact
met ons op. We vertellen je graag meer over deze prachtige handgemaakte kleden uit India.

Handgemaakte wandkleden uit India kopen

De wandkleden die je bij Hindi&Bindi kunt kopen worden gemaakt door verschillende volkeren in deelstaat Gujurat. Dit werk, wat met naald en draad uitgevoerd wordt, is een zeer tijdrovend proces. Al het borduurwerk wordt namelijk met de hand aangebracht. De wandkleden die je bij Hindi&Bindi koopt zijn allemaal anders. Doordat ze met de hand worden gemaakt, maar ook doordat iedere kleed uit iedere deelstaat andere kenmerken heeft. Zo worden de wandkleden uit de deelstaat Karnataka gekenmerkt door het patchwork, de schelpjes, spiegeltjes en kraaltjes. Zo is ieder wandkleed weer anders! Naast als wandkleed, zijn de kleden ook te gebruiken als bedsprei of als vloerkleed. Een echte eyecatcher in je interieur. Koop het wandkleed van 165 cm lang of 180 cm. Of hang je liever een vintage Rabari dress aan de muur? Één met rood, of juist met groen? Het is helemaal aan jou!

Om sfeer en kleur in je leven te brengen

We vertellen je graag het verhaal achter Hindi&Bindi. Het begon allemaal toen de eigenaars van Hindi & Bindi India leerden kennen. India heeft een diepe indruk achtergelaten bij het stel. De chaos, het kleurrijke straatbeeld, de verschillende religies, de spiritualiteit, de prachtige kunst, decoraties en materialen. Deze factoren hebben hen op het idee gebracht om een webshop te beginnen. Ieder jaar weer reist het stel af naar India voor de inkoop van mooie spullen. Doordat ze zoveel mogelijk inkopen bij kleine ondernemers, helpen ze de Indiaase bevolking zo veel als ze kunnen. Een groot gedeelte van de artikelen die je vindt in de collectie van Hindi&Bindi zijn gemaakt om meer kleur en sfeer in je leven te brengen.

Bring India into your style!

Koop een wandkleed bij Hindi&Bindi

Wil je een prachtig wandkleed kopen bij Hindi&Bindi? Dat kan! Maak je keuze uit de verschillende wandkleding en maak een keuze. Wil je een wandkleed uit Karnataka kopen, of past een vintage Rabari dress meer in jouw huis? Koop vandaag nog een wandkleed in de webshop, want dan wordt het wandkleed al binnen 1 a 2 dagen bij je thuis bezorgd! Van lang wachten is dus geen sprake bij Hindi&Bindi. We maken je graag zo snel mogelijk blij met je nieuwe wandkleed uit India. Als je in de tussentijd nog vragen hebt, kun je gerust contact met ons opnemen. We helpen je met veel plezier en passie verder!