Mandala strandlaken

Op zoek naar een strandlaken met een Oosterse hippie uitstraling? Dan is ons mandala strandlaken echt iets voor jou! Het strandlaken mandala is een uniek laken verrijkt met prachtige kleuren. Ideaal voor op het strand, een dagje sauna of een picknick. Geen gesjouw meer met zware lakens en handdoeken, het strandlaken mandala is namelijk lichtgewicht waardoor je hem makkelijk kunt meedragen. Breng de kleur, sfeer en spiritualiteit van India in je leven met de mandala handdoek of één van onze andere unieke items uit India. Wij vinden dat Nederland wel een beetje meer kan gebruiken van India en nemen daarom voor jou de allerleukste en mooiste items rechtstreeks mee uit India. Elk item is handgemaakt en daardoor one of a kind. Het mooiste mandala strandlaken vind je bij Hindi&Bindi!

Veelzijdigheid Mandala strandlaken

Het mandala strandlaken is prachtig gekleurd en ontzettend functioneel dankzij het lichtgewicht en de veelzijdigheid van het laken. Het is niet voor niets dat het strandlaken mandala ontzettend gewild en populair is. Mandala komt uit de oud Indische taal Sanskriet en heeft wiel of cirkel als betekenis. Het is een symbool van oneindigheid, net zoals de mogelijkheden van de mandala doek.Gebruik het strandlaken als kleed op het het strand of tijdens de picknick, als mandala handdoek of als Sarong boven je bikini. Door de vele mogelijkheden raak je nooit uitgekeken op jouw strandlaken mandala!

Het mandala strandlaken is onder andere geschikt als;

  • Wanddoek aan de muur
  • Wanddoek in de tuin
  • Tafelkleed
  • Strandlaken
  • Picknickkleed
  • Kleed voor meditatie en/of yoga
  • Sarong

Steel de show met ons mandala strandlaken!

Of je hem nou gebruikt als strandlaken, tafelkleed of wanddoek aan de muur; met ons mandala strandlaken steel jij altijd de show! Breng een stukje India en Thailand in je leven en bestel vandaag nog het strandlaken mandala. Vandaag besteld is binnen twee à drie werkdagen thuis! Heb je nog vragen over het mandala strandlaken of over één van onze andere producten? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Geïnteresseerd in onze prachtige producten uit India? Neem ook eens een kijkje bij één van onze andere producten zoals; onze unieke harembroeken of Oosterse woonaccessoires.