Ibiza woonaccessoires

Bij Hindi&Bindivind je sfeervolle en unieke Ibiza style woonaccessoires om je huis te voorzien van een gezellig, warm Oosters en Hippie sfeertjes. In onze webshop vind je kleurrijke Ibiza kussens gemaakt van traditionele stoffen uit India, Indiase spreien voor op bed of bank, vintage meubelen, mandala doeken en nog veel meer. Ook voor Indiase wandkleden en andere kleine authentieke Indiase meubeltjes ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons assortiment

Je kan bij Hindi&Bindi terecht voor:

Over Hindi&Bindi

Hindi&Bindi laat je graag kennis maken met de kleur, sfeer en spiritualiteit van India. Het leren kennen van India met het kleurrijke straatbeeld, de chaos, de spiritualiteit, de verschillende religies en de ontzettende prachtige kunst, materialen en decoraties die we op onze reis zijn tegengekomen, heeft ons op het idee gebracht een webshop te beginnen. Elk jaar gaan we richting India om weer op zoek te gaan naar prachtige en unieke spullen. We proberen zo veel mogelijk in te kopen bij kleine ondernemers in India, soms in dorpjes waar maar weinig toeristen komen. Zo helpen we de Indiase bevolking ook een beetje.

Ibiza style woonaccessoires bestellen?

Heb je in ons assortiment de woonaccessoires gezien waar jij naar op zoek was? Dan kun je deze via onze webshop heel gemakkelijk bestellen. Wanneer je bestelt voor €50 of meer, dan wordt je bestelling helemaal gratis verzonden. Indien de waarde van jouw bestelling lager is, dan betaal je €4,95 verzendkosten. Na bestelling heb je jouw artikelen binnen één tot twee werkdagen in huis. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw favoriete Ibiza style woonaccessoires bij Hindi&Bindi.