Ibiza wonen

Wil jij in Ibiza style wonen en ben je om die reden op zoek naar allerlei leuke woonaccessoires om jouw woning net wat extra kleur en sfeer te geven? Dan ben je bij Hindi&Bindi helemaal aan het juiste adres. In onze webshop vind je kleurrijke Ibiza kussens gemaakt van traditionele stoffen uit India en Thailand, Indiase spreien voor op bed of bank, vintage kisten, mandala doeken en nog veel meer. Ook voor Indiase wandkleden en andere kleine authentieke Indiase meubeltjes ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk snel eens in onze webshop voor alles wat wij je te bieden hebben.

Over ons

Wanneer je een fan bent van Ibiza stijl dan ben je bij Hindi&Bindi helemaal aan het juiste adres. Wij hebben ontzettend veel Ibiza stijl producten in ons assortiment, waarmee jij wat meer kleur, sfeer en spiritualiteit in je woning kunt brengen.Wij laten je graag kennis maken met de kleur, sfeer en spiritualiteit van India. Hindi&Bindi is het adres voor hippe, unieke en handgemaakte producten. Al onze mode items zijn gemaakt van authentieke stoffen, welke afkomstig zijn uit India en Thailand. Of je nu op zoek bent naar kleding, sieraden of modeaccessoires. Wij hebben het allemaal. Onze artikelen zijn zo divers, dat er voor iedere persoonlijke stijl wel een geschikt product te vinden is.

Contact opnemen

Wil je graag meer weten over wonen in Ibiza style en heb je een vraag over één van onze producten? Stuur dan eens een mail naar info@hindienbindi.nl. Wij zullen jouw vraag dan zo spoedig mogelijk behandelen. Heb je dringende vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met Raymond van der Knaap via +316 250 550 39 of met Dominique van der Werf via +316 423 145 39. Wij staan je graag te woord om antwoord te geven op jouw vragen.