Vanwege onze vakantie worden alle orders die geplaatst worden op en vanaf donderdag 25 juli pas verzonden vanaf maandag 5 Augustus. Als goedmakertje ontvang je als je in deze periode de bestelling doet wel 10% korting op de gehele bestelling! Vul de code: Vakantie2024 in in het afrekenscherm en de korting wordt automatisch verrekend!

Ibiza tas

Heb je ook nooit tassen genoeg en ben je fan van de Ibiza look? Haal dan je hart op met een Ibiza tas van Hindi&Bindi. Hindi&Bindi is dé webshop waar je terecht kunt voor allerlei handgemaakte en unieke producten geheel in de Ibiza stijl. Onze collectie Ibiza tassen zijn handgemaakt en gemaakt van authentieke stoffen afkomstig  uit Gujurat  (India) . Bestel vandaag nog jouw Ibiza tas en steel de show!

Ibiza tas: voor iedereen!

Bij Hindi&Bindi kun je terecht voor verschillende soorten Ibiza tassen. Voor elke Ibiza tas geldt dat ze rijkelijk zijn gedecoreerd waardoor ze levendig, vintage en uniek zijn. Hierdoor breng je wat meer kleur, sfeer en spiritualiteit in je leven: met een Ibiza tas breng je meer kleur in je leven, geeft je kracht en helpt bij de zoektocht naar jezelf. Onze collectie unieke tassen zijn afkomstig uit verschillende delen van India en Marokko. De leren tassen zijn met de hand beschilderd door een kunstenaar uit India.

Assortiment Ibiza stijl

Naast een Ibiza tas, kun je bij Hindi&Bindi ook terecht veel andere producten in de Ibiza stijl. Of je nu op zoek bent naar sieraden, woonitems of accessoires: bij Hindi&Bindi vind je talloze items in de Ibiza stijl. Naast de Ibiza tassen vind je bij ons daarom ook:

Steel de show met een Ibiza tas!

Met een Ibiza tas van Hindi&Bindi en onze kleding en accessoires breng je altijd een stukje India in huis. Wil je ook de show stelen met een handbeschilderde Ibiza tas van Hindi&Bindi of een boho tas uit Marokko? Bekijk dan onze Ibiza tassen door op onderstaande button te klikken. Onze bestellingen worden binnen twee à drie werkdagen gratis thuisbezorgd (bij een bestelling van minstens 50 euro)!