Ibiza style meubels

Ben jij al geruime tijd op zoek naar Ibiza style meubels voor in uw woning? Stop dan met zoeken en neem eens een kijkje in de webshop van Hindi&Bindi. Bij ons ben je aan het juiste adres voor al jouw artikelen in Ibiza stijl. Als echt fan van deze Ibiza stijl kan je bij Hindi&Bindi dan ook je hart ophalen. Wij hebben, tijdens onze reis in India, de meest kleurrijke en sfeervolle producten meegenomen, om een beetje van India in jouw woning te brengen.

Over Hindi&Bindi

Hindi&Bindi is het adres voor hippe, unieke en handgemaakte producten. Al onze items zijn gemaakt van authentieke stoffen, welke afkomstig zijn uit India. Het leren kennen van India met het kleurrijke straatbeeld, de chaos, de spiritualiteit, de verschillende religies en de ontzettende prachtige kunst, materialen en decoraties die we op onze reis zijn tegengekomen, heeft ons op het idee gebracht een webshop te beginnen. Elk jaar gaan we richting India om weer op zoek te gaan naar prachtige en unieke spullen. We proberen zo veel mogelijk in te kopen bij kleine ondernemers in India, soms in dorpjes waar maar weinig toeristen komen. Zo helpen we de Indiase bevolking ook een beetje.

Het assortiment van Hindi&Bindi

Natuurlijk kan je bij ons niet alleen terecht voor Ibiza meubels, maar wij bieden je graag nog veel meer producten aan, namelijk:

Meer weten over onze Ibiza meubels?

Heb jij interesse in onze Ibiza meubels maar heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust eens contact met ons op door een mail te sturen naar info@hindienbindi.nl, dan zullen wij jouw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Heb je dringende vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met Raymond van der Knaap via +316 250 550 39 of met Dominique van der Werf via +316 423 145 39. Wij staan je graag te woord.