Ibiza sieraden

Ben je op zoek naar sieraden Ibiza style? Dan kan je je hart ophalen in de webshop van Hindi&Bindi. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van sieraden en andere modeaccessoires. Wij hebben een handgemaakte collectie Ibiza mode die zijn gemaakt van authentieke stoffen, welke afkomstig zijn uit India & Thailand. Deze mode is geheel uniek: van elk Ibiza modeartikel is er namelijk maar één gemaakt. Je zult dus nooit iemand tegen komen die precies hetzelfde artikel als jou heeft.

Wie zijn wij?

Op onze reis door India hebben wij kennis gemaakt met het kleurrijke straatbeeld, de chaos, de spiritualiteit, de verschillende religies en de ontzettende prachtige kunst, materialen en decoraties. India ademt spiritualiteit. De Indiërs zijn allemaal op hun eigen manier bezig met zichzelf, zowel spiritueel als individueel te ontwikkelen door middel van yoga, mediteren, religieuze rituelen, maar ook door het dragen van mantra- en chakraketting. Dit bracht ons op het idee om in Nederland een webshop te beginnen, want wij vinden dat Nederland wel wat meer kleur, sfeer en spiritualiteit kan gebruiken. Een groot deel van de producten die wij op onze website hebben staan, hebben we zelf uit India meegenomen en deze mogen kleur, sfeer en spiritualiteit in jouw leven brengen.

Sieraden Ibiza style bestellen

Heb jij interesse in één van onze producten of wil je graag sieraden Ibiza style bestellen? Dan kan dat heel eenvoudig in onze webshop. Wij hanteren gratis verzending boven de 50 euro en wanneer je jouw gewenste producten vandaag besteld heb je deze binnen twee à twee werkdagen in huis. Hindi&Bindi is het adres voor hippe, unieke en handgemaakte producten. Of je nu op zoek bent naar kleding, sieraden of modeaccessoires. Wij hebben het allemaal. Onze artikelen zijn zo divers, dat er voor iedere persoonlijke stijl wel een geschikt product te vinden is.