Vanwege onze vakantie worden alle orders die geplaatst worden op en vanaf donderdag 25 juli pas verzonden vanaf maandag 5 Augustus. Als goedmakertje ontvang je als je in deze periode de bestelling doet wel 10% korting op de gehele bestelling! Vul de code: Vakantie2024 in in het afrekenscherm en de korting wordt automatisch verrekend!

Ibiza mode 

Ben je een fan van Ibiza stijl en ben je op zoek naar mooie Ibiza items zoals tassen en sieraden? Dan kun je bij Hindi&Bindi kun je hart ophalen! Wij hebben een handgemaakte collectie Ibiza mode die wordt gemaakt van authentieke stoffen welke afkomstig zijn uit India en Thailand. Onze Ibiza mode is uniek: van elk Ibiza modeartikel is er namelijk maar één gemaakt! Dus grijp vandaag nog je kans en steel de show met een prachtig uniek Ibiza modeartikel.

Ibiza mode voor iedereen

Onze Ibiza modeartikelen zijn zo divers dat er bij elke persoonlijke stijl wel een modeartikel past. Voor alle Ibiza mode artikelen geldt dat ze rijk zijn gedecoreerd waardoor ze levendig, vintage en uniek zijn. Hierdoor breng je wat meer kleur, sfeer en spiritualiteit in je leven. Want zeg nou zelf: wat is leuker dan wat meer sfeer en kleur in je huis en mooie items aan je lijf  met producten die jou in je kracht zetten en bijdragen aan de zoektocht naar jezelf.

Assortiment aan Ibiza mode

Het assortiment van Hindi&Bindi bestaat uit onder andere:

Naast Ibiza mode items ben je bij Hindi&Bindi ook op de juiste plek voor Ibiza woonaccessoires. Wat dacht je van bijvoorbeeld wierook, wandkleden, bohemian kussens of vintage meubelen?

Ibiza mode bestellen?

Ben je ook gek op onze Ibiza mode items? Bestel dan vandaag nog jouw favoriete items en breng een stukje India en Thailand in huis! Klik op de onderstaande button om ons assortiment bekijken. Bij Hindi&Bindi geldt: gratis verzending boven de 50 euro en wat je vandaag besteld, wordt binnen 1 à 2 werkdagen thuis bezorgd!