Vanwege onze vakantie worden alle orders die geplaatst worden op en vanaf donderdag 25 juli pas verzonden vanaf maandag 5 Augustus. Als goedmakertje ontvang je als je in deze periode de bestelling doet wel 10% korting op de gehele bestelling! Vul de code: Vakantie2024 in in het afrekenscherm en de korting wordt automatisch verrekend!

Ibiza fashion

Ben je een fan van Ibiza stijl? Bij Hindi&Bindi kun je je hart ophalen! Onze collectie Ibiza fashion is handgemaakt en gemaakt van authentieke stoffen afkomstig van India en Thailand. Van elk Ibiza fashionartikel is er maar één gemaakt!

Ibiza fashion: voor iedereen!

Voor alle artikelen behorende bij de Ibiza fashion geldt dat ze rijk zijn gedecoreerd waardoor ze levendig, vintage en uniek zijn. Hierdoor breng je wat meer kleur, sfeer en spiritualiteit in je leven. Want was is leuker dan wat meer sfeer aan je lijf, kleur en sfeer in je huis en tuin  en producten die je in je kracht kunnen zetten en helpen bij de zoektocht naar jezelf.

De Ibiza fashion van Hindi&Bindi bestaat uit:

De show stelen met Ibiza fashion van Hindi&Bindi

Met de kleding en accessoires van Hindi&Bindi breng je altijd een stukje India en Thailand in huis. Bekijk de Ibiza fashion door op onderstaande button te klikken. Vandaag besteld is binnen twee à drie werkdagen thuis!