Ibiza enkelbandjes

Ben jij op zoek naar unieke Ibiza style enkelbandjes? Dan ben je bij Hindi & Bindi aan het juiste adres. In ons assortiment vind je vele sieraden, waaronder enkelbandjes. Wat ons betreft kan Nederland wel wat meer van India gebruiken en daarom brengen wij dit graag naar je toe. Kleur, sfeer en spiritualiteit, je vindt het allemaal terug in het uitgebreide en unieke assortiment van Hindi &Bindi.

Wie zijn wij?

India ademt spiritualiteit. De Indiërs zijn allemaal op hun eigen manier bezig met zichzelf, zowel spiritueel als individueel te ontwikkelen door middel van yoga, mediteren, religieuze rituelen, maar ook door het dragen van mantra- en chakraketting. Op onze reis door India hebben wij kennis gemaakt met het kleurrijke straatbeeld, de chaos, de spiritualiteit, de verschillende religies en de ontzettende prachtige kunst, materialen en decoraties. Dit bracht ons op het idee om in Nederland een webshop te beginnen, want wij vinden dat Nederland wel wat meer kleur, sfeer en spiritualiteit kan gebruiken.

Ons assortiment

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende artikelen die wij op onze reis door India tegen zijn gekomen. Al deze artikelen zijn handgemaakt en uniek. Van de meeste is er ook maar een enkel stuk, waardoor je er zeker van bent dat niemand anders hetzelfde product als jou heeft. Je kan bij ons terecht voor:

Contact opnemen

Heb je nog vragen over één van onze producten of kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +316 250 550 39 of +316 423 145 39. Je kan ook altijd even een mail sturen naar info@hindienbindi.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op om al uw vragen te beantwoorden. Geen vragen, maar wel de gewenste Ibiza style enkelbandjes in onze webshop gevonden? Bestel deze dan vandaag nog, dan heb je deze binnen één tot drie werkdagen in huis.