Feest aankleding door Hindi & Bindi

Ben je op zoek naar de perfecte feest aankleding voor jouw bruiloft, partijtje of festival?
Bij Hindi & Bindi ben je aan het juiste adres! Hindi & Bindi kleedt jouw feest aan in een magische sfeer! Bij ons heb je de keuze uit diverse geweldige stijlen. Wij verzorgen thema’s,
zoals botanic, 1001 nachten, Bohemian, Vintage, Hippie, Ibiza en uiteraard India.
De feest aankleding van Hindi & Bindi is kleurrijk, uniek en zorgt voor een gezellige sfeer op jouw feest! Wij hebben ervaring in de styling van diverse events, zoals festivals en bruiloften.
We hebben al de styling voor het Meadow Festival in Schipluiden verzorgd, Factory 101 in Rotterdam aangekleed en voor vele andere festivals en bruiloften de styling op ons genomen. Wil je zelf shoppen voor jouw themafeest? Ook dat is mogelijk!
Wij bieden verschillende producten aan voor jouw feest, allen even uniek en bijzonder!

Assortiment feest aankleding

Hindi & Bindi heeft een groot assortiment feest aankleding voor elk door jou gewenst thema. Ben je op zoek naar vintage spiegels, de meest mooie wandkleden of vlaggenlijnen voor jouw feest? Of wil je wierook bestellen voor net even wat extra sfeer? Wij hebben het allemaal! Of zoek je toch nog naar kleding voor jezelf, zodat ook jij perfect aansluit bij jouw thema? Hindi & Bindi verkoopt zowel dames- als herenkleding in een groot aantal thema’s.
Ook wanneer je op zoek bent naar mode accessoires, zoals Cashmere sjaals en Ibiza tassen, ben je bij ons op de juiste plek! En sieraden? Die hebben wij ook! Kleurrijke enkelbandjes uit India, Gypsy kettingen en Macramé sieraden, er is voor ieder wat wils!
Niet alleen jouw feest is straks mooi aangekleed, maar jij ook!
Een bestelling plaatsen? Binnen 1 a 2 werkdagen worden jouw producten bezorgd.
Wanneer je een bestelling plaatst boven de 50 euro, heb je een gratis verzending!
Bij ons betaal je veilig achteraf. Zijn je producten toch niet naar wens? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Het verhaal van Hindi & Bindi

Bij Hindi & Bindi heeft zich laten inspireren door de prachtige materialen, decoraties en kunst die wij tegenkwamen op onze reis door India. Ons enthousiasme was zo groot dat we een eigen webshop hebben opgericht. Ieder jaar gaan we weer naar India, op zoek naar de meest unieke en mooie materialen. We kopen zoveel mogelijk in bij kleine ondernemers door het hele land. Zo helpen we de Indiase bevolking ook een beetje. We zijn zelfs bevriend met kleermakers die speciaal voor Hindi & Bindi o.a. harembroeken en rokken maken. Hindi & Bindi ondersteunt ook stichting Dunialulu . Hierbij worden voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking onderwijs mogelijke gemaakt. Het is heel mooi en fijn om zo een steentje bij te dragen aan een beter leven voor deze kinderen. Onze producten brengen allemaal wat meer kleur en sfeer in jouw leven, want kleur is wat het leven mooier maakt!

Contact opnemen met Hindi & Bindi

Wil jij graag je feest laten aankleden door Hindi & Bindi? Of heb je vragen over onze feest aankleding?
Neem dan contact met ons op! Bij Hindi & Bindi bestel je de mooiste producten voor jouw feest!
of neem een kijkje op onze styling website: hbeventstyling.nl