Navigatie

 Betaalmethodes

iDeal.
iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank.

PayPal.
Met PayPal betaalt u snel en veilig online
U betaalt electronisch via PayPal. Per betaling wordt 4,5 % aan betalingskosten extra betaald voor het gebruik van PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal.

Vooraf overmaken
Vooraf overmaken betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Hindi&Bindi. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd de zaterdag, zondag en maandag. Vermeld bij het overmaken altijd het factuunummer.

Als u er voor kiest om te betalen met afterpay rekend Hindi&Bindi geen servicekosten. Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij jou als consument, dat is wel zo prettig. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

Als u kiest voor de optie betalen bij afhalen, mailen wij u voor een afspraak. Houd u er rekening mee dat het ophalen van producten met name in de avonduren en/of  in het weekend kan plaatsvinden.  

betaal.jpg

 
© 2011 - 2017 Hindi&Bindi | sitemap | rss