Navigatie

Harembroek onlineHarembroek online

Wil jij een hippe, authentieke en handgemaakte harembroek online kopen? Bij Hindi&Bindi kun je je hart ophalen! Onze harembroeken zijn gemaakt van traditionele stoffen van verschillende gebieden uit India en Thailand. De stoffen worden zelf geplukt in India. Elke harembroek is uniek!

Wij verkopen online harembroeken dames, sari harembroeken, harembroeken heren en harembroeken kinderen. Al onze harembroeken zijn stoer en one of a kind!

Bekijk producten

 


Harembroek online kopen bij Hindi&Bindi: voor iedereen!

Een harembroek online kopen is helemaal terug van weggeweest. Onze harembroeken zitten comfortabel en zien er ook nog eens heel leuk uit! Ze dragen heerlijk in huis, met yoga of bij warm weer hier en op vakantie. Creëer een hippe Ibiza look door de harembroek te combineren met onze leuke Ibiza tassen en/of sieraden. Onze harembroeken zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen: retro, sari, zwart, bruin, blauw, rood, paars en grijs. 

            Harembroek asymmetrisch man.jpg            Harembroek heren.jpg

De show stelen door een harembroek online te kopen van Hindi&Bindi

Met de kleding en accessoires van Hindi&Bindi breng je altijd een stukje India en Thailand in huis. Een harembroek online kopen kan door op onderstaande button te klikken. Vandaag besteld is binnen twee à drie werkdagen thuis!

Bekijk producten

© 2011 - 2018 Hindi&Bindi | sitemap | rss