Navigatie

FAQ (frequently asked questions)

Betaalmethodes en bestellen

Via deze webshop veilig, snel en gemakkelijk binnen 4 stappen bestellen.

         1. Voeg artikelen toe aan uw winkelwagen

2. Kies: Betaalwijze

3. Vul uw persoonlijke gegevens in.

         4. Controleer uw gegevens en verzend de bestelling.
U ontvangt direct een orderbevestiging op het correct opgegeven e-mailadres.
Mocht u geen orderbevestiging ontvangen, e-mail dan direct naar info@hindienbindi.nl

5. Retourformulier

• Uw bestelling komt bij ons binnen zodra u op de (Bestelling afronden) knop drukt, onderaan de controlepagina van uw bestelling. Als u alle instructies juist opvolgt, krijgt u onmiddellijk een bevestiging van uw bestelling. De bestelling wordt door ons pas in behandeling genomen op het moment dat uw betaling is ontvangen (dit gebeurt het snelst wanneer u betaalt via iDeal, Credit Card of PayPal). 

Zodra de betaling binnen is, sturen wij het pakket binnen 1-2 werkdagen naar u toe!

 Betaalmethodes

iDeal.
iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank.

PayPal.
Met PayPal betaalt u snel en veilig online.
U betaalt electronisch via PayPal. Per betaling wordt 4,5 % aan betalingskosten extra betaald voor het gebruik van PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal.
Vooraf overmaken
Vooraf overmaken betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Hindi&Bindi. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd de zaterdag, zondag en maandag. Vermeld bij het overmaken altijd het factuunummer.

Als u er voor kiest om te betalen met afterpay rekend Hindi&Bindi geen servicekosten. Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij jou als consument, dat is wel zo prettig. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.
 

Als u kiest voor de optie betalen bij afhalen, mailen wij u voor een afspraak. Houd u er rekening mee dat het ophalen van producten met name in de avonduren en/of  in het weekend kan plaatsvinden.      

        Garantie, annuleren en ruilen     

Wanneer u een product hebt ontvangen, dat gebreken vertoont, dient u dit aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen door te mailen naar info@hindienbindi.nl

Bij Hindi&Bindi bestaat de mogelijkheid om uw geld terug te krijgen, wanneer uw aankoop onverhoopt tegenvalt of wanneer de bestelling om welke reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet. Wanneer u een product, dat u heeft gekocht retourneert, krijgt u het complete aankoop-bedrag inclusief verzendkosten teruggeboekt op uw bankrekening. De verzendkosten voor het retourpakket zijn wel voor uw eigen rekening.

Het terugstorten van het bedrag gebeurd zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen  14 dagen nadat het product door ons is ontvangen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van is uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hindienbindi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen

U heeft 14 kalenderdagen bedenktijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren,  ingaande op de dag van levering. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

onder de volgende voorwaarden:

1. De retourzending dient altijd 24 uur van tevoren per e-mail te worden aangemeld.
2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd.
3. De koper krijgt in dit geval naar wens een vervangend artikel toegestuurd of het aankoopbedrag terug.
4. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Hindi&Bindi niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.
5. Reeds betaalde bedragen worden  zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetaald.

Een product kan niet geruild of geretourneerd worden indien:

• Het product niet meer in orginele verpakking zit.
• Producten die beschadigd, gebruikt of incompleet zijn.
• Het product speciaal besteld en/of door u aangevraagd

Retourformulier

Verzendkosten

Wij versturen onze producten met PostNL. Afhankelijk van het aantal stuks dat je bij ons besteld hebt, versturen wij de producten in een envelop of in een pakketje. Boven de 50 euro rekenen wij geen verzendkosten. Voor producten die niet door de brievenbus kunnen en dus met de pakketdienst verstuurd worden, rekenen wij 4,95 in plaats van 6,95. Voor producten die wel door de brievenbus kunnen rekenen wij 3,00 verzendkosten.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hindienbindi.nl

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Privacy Policy

Persoonsgegevens die u op deze website invult, worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor u deze heeft gegeven. Bijvoorbeeld het bestellen van een product of het aanmelden voor een dienstof nieuwsbrief. Deze gegevens worden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming niet aan derden verstrekt of verkocht, tenzij hindi&Bindi daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak! Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@hindienbindi.nl

Voor meer informatie kunt u ook kijken in de Algemene voorwaarden!

webwinkel keur

  

 

 

© 2011 - 2017 Hindi&Bindi | sitemap | rss